Kik vagyunk?

Az Irány Csoport egy új szellemi műhely, melynek alapítói olyan fiatalok, akik a nép-nemzeti gondolatiság talaján, annak alapvetéseit megőrizve, új politikai közösség és ideológia megalkotásán munkálkodnak.

Címkék

1956 (3) 1968 (1) 68 (1) abortusz (1) aggtelek (1) alföldi róbert (3) angol (1) ángyán (1) ángyán józsef (1) aquila (1) árvíz (1) bajnai (1) baloldal (2) beszélgetés (1) bicskey lukács (1) böllér (1) buzgár (1) cigaretta (1) cigi (1) csicsmann (1) csicsmann lászló (2) csoport (1) daniel cohn-bendit (1) demográfia (1) dezső (1) disznó (1) dohány (1) doppeladler (1) duna (1) együttműködési (1) emberek a havason (1) erdély (1) fazekas sándor (2) felvidék (1) fertő (1) földikutya (1) forradalom (2) fórum (1) gőgös zoltán (1) gordon (1) gyarmati (1) gyarmati dezső (1) haha (1) hamasz (1) harmadikút (1) hettita (1) hollókő (1) irán (1) irány (1) istván (1) istván a király (1) iszlám (1) izrael (1) jézusfaragó ember (1) jobboldal (2) kárpátalja (1) katolikus (1) kétfejű (1) kettős mérce (1) kínai (1) király (1) kisebbség (1) kommunizmus (1) koncz gábor (1) koppány (2) kossuth (1) Kovács Imre (1) közel-kelet (2) Kulturkampf (1) lakitelek (1) Lezsák Sándor (1) liberalizmus (1) lmp (1) malac (1) megállapodás (1) mgtsz (1) milla (1) mkp (1) nemzeti (1) nemzeti dohánybolt (1) Nemzeti Parasztpárt (1) nemzeti színház (1) népesség (1) népfőiskola (1) népiség (4) nfa (1) nógrádi (1) nógrádi györgy (2) november (1) november 4 (1) nyelvtanulás (1) nyírő józsef (1) pápa (1) ppte (1) publikáció (1) publikációk (1) rádió (1) római part (1) sas (1) sayfo (1) sayfo omár (1) sayfo omar (1) szabó rebeka (1) szdsz (1) szeged (1) székely (1) szelei (1) szent istván (1) szlovákia (1) terhesség (1) terror háza (1) tokaj (1) trafik (1) turul (1) új színház (1) ukrajna (1) vajk (2) varju lászló (1) vass krisztián (1) vazul (2) vetélés (1) világörökség (1) Címkefelhő

Irány a Facebook!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

„Hálózatos” támadás a Lakiteleki Népfőiskola ellen

2013.07.04. 17:00 Irány Csoport

Az eddig teremfoglalásairól hírhedt Hallgatói Hálózat a felsőoktatási reform elleni tiltakozásukra irányuló figyelem lecsengése óta leginkább liberális slágertémákkal foglalkozik. A Hálózat tagjai által működtetett blog a minap egy újabb kérdésben intézett támadást a normalitás ellen. A homoszexuális propaganda nagyágyúja, Prinz Dániel  áll a Lakiteleki Népfőiskola elleni támadás mögött, akinek feltűnési viszketegségéről már korábban is meggyőzödhettünk.

Az értékteremtő Lakiteleki Népfőiskola elleni izzadságszagú "hálózatos" attakon nem is kell csodálkoznunk, hiszen Prinz Dániel például leplezetlenül támogatja zavart nemi öntudatú alakok közéleti tobzódását, tagadva ezzel a hagyományos családot mint értéket.

A Lakiteleki Népfőiskola és Lezsák Sándor elleni mocskolódás apropóját az adta, hogy a szerző felfedezte különleges oknyomozói képessége révén a népfőiskola által kiérdemelt 300 millió forint összegű támogatást egy teljesen nyilvános táblázatban. Sejthetjük, miféle célokra szeretne kapni ennyi pénzt a cikk szerzője, aki persze gyáva leírni azt, hogy azért bántja a Lakiteleki Népfőiskola támogatása, mert az egyértelműen kiáll a család mint a társadalom alapértéke mellett és ebből az állami támogatásból biztosan nem fognak egy forintot sem zavart genderista előadásokra, homoszexuális propagandára vagy egyéb aberrált jelenségek normálisként való feltüntetésére költeni.  Jóindulatúan feltételezhetnénk, hogy a "hálózatos" szerző csupán nem tud különbséget tenni a CEU és a Lakiteleki Népfőiskola eltérő szerepe között, hisz a mégoly szembetűnő nemek között sem tud különbséget tenni. Erről azonban szó sincs! Prinz Dániel cikke egy szándékos, aljas támadás a hagyományos család, nemzetünk megmaradásának záloga ellen.

A magyarországi szélsőliberálisok egyszerűen képtelenek elfogadni, hogy nemzetünk kiveti magából a torz képződményeket. Ahogy a kommunizmussal is elsőként szálltunk szembe igen komolyan 1956-ban, ahogyan a multinacionális cégek jelentős különadóit is elsőként Magyarország merte kivetni (a magyar emberek elsöprő többségének egyetértésével), úgy a család mint civilizációs vívmány és alapérték elleni liberális támadás is itt, Magyarországon fog megtörni. Akárhogy vergődnek a prinzdánielek, Magyarországon házasságot egy férfi és egy nő köthet és ez így is fog maradni. Ez okoz mérhetetlen frusztrációt az ifjú "hálózatosokban", ezért esnek neki aljas módon a Lakiteleki Népfőiskolának. Nem csodálkozhatunk,azon,  hogy a liberalizmus szitokszóvá vált a magyar emberek számára. Azok számára akik jó szívvel fogadják, hogy az intézmény olyan eseményeket szervez, olyan programokat kínál még a prinzdánieleknek is, amelyek azon értékeket védelmezik, melyek az emberi élet és a civilizáció fennmaradásának feltételei, nevezetesen család, haza, nemzet, stb. Jó, ha megjegyezzük, hogy mi az ami szemben a nemek felforgatásával nem jelent sokat egy "hálózatosnak": néptánc, egészséges életmód, tanyavilág, vallásosság, lovászat, séta a természetben, véradás, értékőrző irodalom, jó borok. Jobboldaliként, azaz a normalitás híveiként sajnálhatjuk, hogy csak ekkora támogatásban részesült a Lakiteleki Népfőiskola, mely térségi szinten és országosan is fontos közéleti szerepet tölt be, valamint a teljes magyarság, sőt az összes európai nemzet számára fáklyát tart a mindinkább eluralkodó szellemi sötétségben. Lezsák Sándor és a Lakiteleki Népfőiskola minden munkatársa a boldog, egészséges jövőt építi önzetlenül azok számára is, akik ezt nem ismerik fel.

Prinz Dániel agitátor persze nem elégszik meg azzal, hogy minden értékre zsebre tett kézzel köpköd; otromba cikkével relativizálja a rendszerváltás jelentőségét és Lezsák Sándor abban betöltött példaértékű szerepét is. Meglepetést ez sem okoz számunkra, mert tudjuk, hogy mai liberálisaink számára minden önmaguk alantas vágyain és beteges tévképzetein túlmutató, a közös jó irányába igyekvő szándék nevetség vagy ostoba kritika tárgya. Mivel az Irány Csoport a hagyományos magyar népi értékek védelmét tűzte ki céljául és ebben együttműködik a Nemzeti Fórummal, továbbá egy olyan közösség, melynek sokat jelentenek hagyományos értékeink, köztük a becsület, kötelességünknek érezzük a kiállást a Lakiteleki Népfőiskola, a Nemzeti Fórum és Lezsák Sándor mellett. E támadást — ami beteges lelkek életellenes zendülése és a létezés rendjének feje tetejére állítása— azok vezetik, akik átlátszóságról beszélnek, de zavart keltenek, akik az oktatás fontosságát hangsúlyozzák, de csak butítanak, akik önnön perverzióik türelmetlen terjesztői.

(A szerző egyetemi hallgató, az Irány Csoport tagja)

6 komment

Címkék: haha lakitelek népfőiskola

A bejegyzés trackback címe:

https://iranycsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr65391271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konzervdoboz 2013.07.07. 13:09:38

Teljesen egyetértek veled.

Csak az a baj, hogy ezzel a bejegyzéssel is csak a marketinget csinálsz a libsi kakiknak...

K. Viktor 2013.07.08. 19:04:13

Mindmáig követtelek (múltidő) titeket. Ez a cikk azonban ráébresztett arra, hogy ti se tudtuk semmit, csak azt, amit a szélsőjobb alakít ma. Persze gondolom én is el leszek azzal intézve, hogy libsi vagyok, és akkor nem kell a kritikámmal foglalkozni, pedig egy nemzeti érzelmű, gondolkodó magyar ember vagyok, jó értelemben vett konzervatív. De azért leírom.
Amit ti műveltek konzervativizmus alatt az már inkább homofóbia (gondolom azt is jól megbeszéltétek egymással, hogy majd ezt is rátok akasztják a hülye libsik, de amúgy ez nem így van).
Amit itt alakítottatok az gyávaság. Hahás srác az vállalta a nevét, vállalta a támadásokat, ti meg úgy támadjátok az ő személyét, hogy a neveteket se írjátok le. Ez a gyávaság legalja, legmélyebb bugyra. Ha a Hahás srác is ebben a szellemben írt volna, akkor a cikketek 90% elvesztett volna azzal, hogy nem tudtátok volna a személyét fikázni. Ugyanis nem is a népfőiskolát védtétek meg, konkrétan hülye kliséken kívül semmit nem írtatok (mint hogy fáklyát tart Európának, amit ti se hisztek el remélem), semmi érdemét nem írtátok meg, nem fejtettétek ki, semmi. Helyette támadtátok a vitapartnert, ami a vitázás legalja.
Tépem a hajam, hogy itt tart a magyar jobb oldal, ez a bejegyzés ami izzadságszagú, ez!!
Bátorság: EGYES
Vitaképesség: EGYES
Tartalom: EGYES
Gyűlöletkeltés: ÖTÖS
Ti nem csináltok mást, csak szítjátok a feszültséget a társadalmon belül, nem azon gondolkodok, hogy a másmilyen (homoszexuális jelen esetben) emberek hogyan tudnak hasznosak lenni egy társadalomban, hanem nyomjátok az agyatlan dumátokat. Nem csodálom, hogy minden meleg átmegy a bal oldalra akár milyen nemzeti hitű nevelést kapott, ha ilyen agymenésekkel találkozik.
Összefoglalva: ebből a cikkből nem derül ki, hogy miért nem jogos a 300 millió a népfőiskolának, nem derül ki, hogy miért fontos ez az intézmény, semmivel nem érveltetek ellen, helyette agyba-főbe buziztatok, mellébeszéltetek, hülye és üres kliséket nyomattatok, és csak és kizárólag romboltatok, egymást ellen hangoltátok az embereket.
Ha ez a konzervativizmus, ha ez az új szellemi műhely, akkor én szégyenlem, hogy konzervatívnak vallottam eddig magam.
Jah, és mégvalami: engem a Hahás srác győzött meg, hogy felesleges a népfőiskolára ennyi pénzt, mert az alapján amit írtatok, kiüresedett az az intézmény teljesen.
Üdv.: Viktor

K. Viktor 2013.07.08. 19:05:52

Egy gondolatot még kihagytam: aki nem tiszteli az ellenségét, az nem győzhet. Ti vesztettetek. Engem, egy olvasót biztos.

Rigor Mortis 2013.07.10. 17:44:30

@K. Viktor: Mi van cicafiú, nem volt cuki a cikk? Akkor most nem dugunk?

rokkercsavo 2013.07.10. 18:00:05

@K. Viktor: "ebből a cikkből nem derül ki, hogy miért nem jogos a 300 millió a népfőiskolának, nem derül ki, hogy miért fontos ez az intézmény,"

Nézzél már szét a honlapjukon, milyen kurzusokat szerveznek! Hagyományőrzéssel foglalkoznak, vannak népművészeti rendezvények, lovas programok, erősítik a határon túli magyarsággal a kapcsolatokat. Olyasmivel foglalkoznak, ami máshol nincs. Ha neked ehhez még további érvek szükségesek, akkor te a büdös életben nem voltál konzervatív, csak egy drogos proli.

K. Viktor 2013.07.12. 13:55:30

Erről a vitakultúráról beszéltem... Nem nézek szét a honlapon, mert nem érdekel (leszarom magasról, mint még kb. pár száz embert leszámítva ebből az országból), azt írtam, hogy ebből a cikkből nem derül ki semmi, csak az, hogy olyan idiótákkal van teli ez a szerveződés is, mint amilyen te vagy.
Én konzervatív vagyok, veled ellentétben. Csak nem abból áll nálam, hogy a másikat sértegessem, utáljam.
"Mi van cicafiú, nem volt cuki a cikk? Akkor most nem dugunk?" De minek is vitatkozok azzal, aki így reagál bármire is...
Határon túli magyar vagyok, és hidd el, leszarom a Népfőiskolát, kutyát nem érdekeli oda át sem (10000 határon túliból talán 1 tud róla, hogy van-e ilyen), nem ez fogja a kapcsolatokat erősíteni, és nem is a jelenlegi kormány, hanem a valós, nem ideológiai alapra helyezett kapcsolatok (üzleti, személyes). Ne mondd már, hogy nincs máshol népművészet, meg hagyományőrzés, lovas programok!! Ez egy művház repertoárja. Voltál már a lakásodon kívül?? Mindenhol tucatjával van ilyen, sőt jobb is. Mégsem kapnak 300 milliót. Ezzel a cikkel csak azt értétek el, hogy még inkább rájöjjek, semmi értelme neki, főleg ha ilyen embereket termelnek ki mint te, aki nem tud érvelni, vitatkozni, csak mocskolódni, és személyeskedni. Tipped sincs ki vagyok, hol élek, hogy élek, honnan jöttem, de már drogos proli vagyok. Ez aztán a teljesítmény. Nem dicsekednék ezután azzal, ha az Irány Csoport tagja lennék. Pedig eddig szívesen lettem volna, és bőven támogattam volna anyagiakkal is, csak vártam valami érdemlegeset... Kis keresgélés után rátaláltam arra, hogy Dósai Bence az alelnökötök, vagy mi, ő hogy hagyhatja ezt?
süti beállítások módosítása